Tuesday, 8 July , 2025
امروز : سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴ - 13 محرم 1447
آخرین ها »
شناسه خبر : 27657
  پرینت تاریخ انتشار : 12 تیر 1404 - 10:03 | | ارسال توسط :

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیماندو اکیپ دامپزشکی آماده نظارت بر نذورات تاسوعا و عاشورا هستند

رویش زاگرس: رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان گفت: دو اکیپ دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در سطح شهرستان به صورت رایگان بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های نذری نظارت خواهندکرد. به گزارش پایگاه خبری رویش زاگرس، میثاق کریمی پاکدامن با اعلام این خبر گفت: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماری زای مشترک […]

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیماندو اکیپ دامپزشکی آماده نظارت بر نذورات تاسوعا و عاشورا هستند

شهرآوا خبر: رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان گفت: دو اکیپ دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در سطح شهرستان به صورت رایگان بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های نذری نظارت خواهندکرد.
به گزارش پایگاه خبری شهرآوا خبر، میثاق کریمی پاکدامن با اعلام این خبر گفت: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماری زای مشترک بین انسان و دام، لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماری‌ها از قبیل تب مالت و تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اکیپ‌های دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهرستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپ‌های نظارت بهداشتی و شرعی ثابت و سیار، فعال خواهند بود.
وی ادامه داد: اداره دامپزشکی شهرستان در همین راستا با سازماندهی و تجهیز دو اکیپ ثابت و اکیپ سیار متشکل از چهار نیروی کارشناس بهداشت گوشت و یک نفر ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۶ صبح بر سلامت دام‌های قربانی و معاینه لاشه دام‌های نذری شهروندان به صورت رایگان نظارت خواهند داشت.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مسجدسلیمان، با اشاره به فعالیت کشتارگاه‌های دام در روزهای تاسوعا و عاشورا، گفت: در ایام ذکر شده کشتارگاه دام شهرداری به صورت رایگان آماده ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوست‌کنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی خواهد بود.
کریمی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر ابتلاء به بیماری‌های مشترک دام و انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت تاکید کرد و افزود: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از ذبح دام در منازل خودداری کنند و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند در غیر این صورت نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح دام اقدام کرده و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز جدا خودداری کنند.

به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.